5 'Jennifer' Paling Berpengaruh Di Hollywood
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
5 'Jennifer' Paling Berpengaruh Di Hollywood

5 ‘Jennifer’ Paling Berpengaruh Di Hollywood

Jennifer – nama paling klise dan sering kamu dengar di Hollywood. Tetapi ironinya, kebanyakan selebriti bernama Jennifer mempunyai karier yang bagus dan popular. Cosmo senaraikan lima Jennifer yang berpengaruh di Hollywood mengikut turutan.

Prev1 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

most powerful jennifer

5. Jennifer Hudson

Kariernya bermula selepas menjadi finalis American Idol musim ketiga pada tahun 2004. Walaupun bukan juara, tetapi kerjaya nyanyiannya lebih baik berbanding juara dan juga finalis Top 3. Hudson juga dilabelkan sebagai antara penyanyi wanita bersuara mantap. Bukan sahaja bagus dalam nyanyian, Hudson juga pernah menang trofi Pelakon Pembantu Wanita Terbaik di Academy Award, Golden Globe Award, aBAFTA Award dan Screen Actors Guild Award untuk watak Effie White dalam filem musikal Dreamgirls. Pendapatan tahunan Jennifer Hudson dianggarkan 20 juta dolar.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness