5 Inovasi Kecantikan Terkini Kamu Harus Tahu - Page 5 of 6 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
5 Inovasi Kecantikan Terkini Kamu Harus Tahu

5 Inovasi Kecantikan Terkini Kamu Harus Tahu

5 of 6
Use your ← → (arrow) keys to browse

4. REN Evercalm™ di Malaysia

Jika kulit kamu sensitif, rangkaian Evercalm™ adalah penyelamat! Menggunakan bio-actif yang bersih dan semula jadi seperti beta glucan, cendawan putih, gotu kola serta ekstrak bunga matahari, formula ini menggunakan sains terkini untuk membantu memulihkan, menguatkan dan melindungi kulit yang sangat sensitif daripada pencemaran yang berbahaya. Formula ini juga hebat jika kamu mengalami kerengsaan dan keradangan kerana ia mengandungi tumbuhan serta aktif mineral yang melegakan kulit.

Rangkaian yang terdiri daripada pembersih, serum, pupur serta krim, formulanya lembut tanpa bahan kimia keras. jadi tiada paraben, sulfat, silikon, pewangi atau pewarna sintetik. Dari masa ke semasa, kamu akan melihat kulit yang lebih jernih, licin dan lebih tenang.

REN EVERCALM™  GENTLE CLEANSING MILK, RM105

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru