5 Fun Games Kamu Perlu Cuba Bersama Suami

5 Fun Games Kamu Perlu Cuba Bersama Suami

Mencuba aktiviti baru memang sihat untuk perhubungan kerana pengalaman yang segar akan buat kamu rasa seperti baru bercinta.

Cosmo cipta permainan yang kamu boleh semarakkan lagi your twosome. Disebabkan kamu sentiasa nak tahu apa yang buat suami teruja, games ini dicipta khusus untuk mendedahkan sisinya yang mungkin kamu tak perasan sebelum ini: Kegemaran, tak suka, fantasi, sama ada kalian sanggup lepak bersama di pantai tanpa seurat benang… Gunakannya bila kalian ada masa berdua nanti.

Foto: shutterstock.com

5 of 5Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

GAME 5: Supersexy Mad Libs

Jangan tunjuk suami dan hanya bacakan padanya. Kemudian minta dia berikan perkataan untuk setiap tempat kosong dengan memberinya klu. Syaratnya? Apa yang diberikannya kenalah steamy.

 

Dah malam, kita bersendirian di rumah. Kita sedang berbaring atas _______(tempat paling best untuk lakukan seks) ______________. Tiba-tiba, lampu terpadam. Lantas kita memasang lilin, dan disebabkan tak boleh tonton TV, kita habiskan masa dengan ____________(aktiviti seksi kamu nak saya buat) _____________. Selepas beberapa ketika, kita rasa panas sebab tiada pendingin hawa. Untuk sejukkan badan, saya menanggalkan _____________(piece of clothing yang kamu paling suka pada tubuh saya). Selepas itu kita bermain Truth or Dare. Kamu cabar saya berikan kamu lap dance, dan saya bersetuju. Jadi saya pun pasang _________ (lagu dimainkan sewaktu seks) ____________ dan menggerakkan tubuh. Sebaik saja lampu kembali menyala, kita pun melakukan ___________ (sesuatu yang kamu nak sangat cuba di ranjang) __________.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert