5 Ciuman Perlu Dikuasai Untuk Sesi Hangat Bersama Suami - Page 2 of 5 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

5 Ciuman Perlu Dikuasai Untuk Sesi Hangat Bersama Suami

Tingkatkan skil bercumbu kamu ke tahap yang lebih berbeza, seksi dan hot, hot, hot!

A steamy round of tongue tango can lead to great sex! Kamu setuju? Bercumbu sebenarnya mempunyai pelbagai kelebihan lain. Kajian menunjukkan ia boleh mengurangkan stress dan mengeratkan lagi hubungan kamu bersama suami. Malangnya, kajian juga menunjukkan bahawa pasangan yang sudah lama berkahwin sering kali mengabaikan ciuman untuk jadi sebahagian daripada proses berdua-duaan. Hari ini, Cosmo mahu menggalakkan kamu untuk lebihkan ciuman bersama suami kamu kerana ia amat penting untuk hubungan intim kalian. This is Cosmo serious lip-spiration!

2 of 5
Use your ← → (arrow) keys to browse

2) VAMPIRE PUCKER

Bukan saja di kamar, beri ciuman lembut di wajahnya kemudian bergerak ke bahagian leher – Psst… Spot terbaik adalah di bawah telinganya. Buka sedikit bibir dan dengan perlahan dan gigit dengan manja. Yep, you’re necking. And it’s so hot.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert