20 Selebriti Wanita Dengan Ukuran Pinggang Bawah 25 Inci
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

20 Selebriti Wanita Dengan Ukuran Pinggang Bawah 25 Inci

Kalau di lihat dalam TV, 20 selebriti ini kelihatan seperti wanita bersaiz normal kan? Siapa sangka Kim Kardashian dan Nicki Minaj antara selebriti yang memiliki ukuran pinggang bak kerengga - bawah 25 inci?

Kesemua selebriti ini mendedahkan bukan sahaja mereka tidak makan selepas jam 8 PM dan bersenam dua hingga tiga kali seminggu. Malah mengamalkan pakai korset ketika majlis anugerah ataupun sesi fotografi juga ketika berat badan sedang meningkat. Kata mereka, dengan memakai korset, selera makan kamu boleh dikawal.

Cosmo tak sarankan untuk kamu mencuba tip ini! Lagipun ada diantara mereka melakukan kaedah sedut lemak di bahagian perut. Tak perlu meneka siapa, tapi Cosmo rasa kamu sendiri boleh agak selebriti mana yang lakukan proses itu kan? LOL. Kendall Jenner dilaporkan memiliki ukuran pinggang paling kecil dalam senarai ini. Agak-agak berapa inci ya?

7 of 20
Use your ← → (arrow) keys to browse

KYLIE JENNER – 24 INCHES

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness