20 Gaya Rambut Beralun Yang Akan Menjadi Kegemaran Sampai Bila-Bila

20 Gaya Rambut Beralun Yang Akan Menjadi Kegemaran Sampai Bila-Bila

Cosmo kongsikan 20 stail rambut ikal dan keriting yang tidak pernah ketinggalan zaman dan pasti akan menjadi kegemaran kamu. Let’s check it out!

Pasti ada sesetengah daripada kamu yang kurang gemar menggayakan rambut keriting atau beralun, betul tak? Tapi bukan untuk tahun ini. Terdapat pelbagai jenis rambut beralun termasuklah yang semula jadi, yang dibuat sendiri dan banyak lagi. Jadi, get ready untuk dapatkan inspirasi dari selebriti Hollywood dan tempatan yang Cosmo kongsikan ini...

2 of 20
Use your ← → (arrow) keys to browse

2. Zendaya

Gaya rambut edgy dan kelihatan seperti gaya tahun 80-an yang kamu boleh ikuti seperti Zendaya ini. Sangat sesuai dengan fesyen zaman itu seperti bralet top yang dipakainya. Jangan lupa gincu merah!

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor