15 Himpunan Gaya Fesyen Paling Diingati Di Grammy Awards
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

15 Himpunan Gaya Fesyen Paling Diingati Di Grammy Awards

Pernah terfikir tak bagaimana gaya fesyen karpet merah di Anugerah Grammy pada tahun kamu dilahirkan, mungkin 30 tahun lalu? Cosmo himpunkan gaya selebriti Hollywood yang  ikonik sepanjang 59 tahun anugerah ini berlangsung.

8 of 15
Use your ← → (arrow) keys to browse

1995

Annie Lennox memakai cekak Minnie ketika berjalan di karpet merah bersama gaun patent-leather pendek dan kasut but tinggi untuk menunjukkan yang dia sangat meminati Disney. Cekak Minnie tersebut merupakan her signature – ketika dijemput sebagai tetamu di rancangan David Letterman, dia juga memakai cekak Minnie dan pakaian yang sama seperti dalam video muzik Waiting In Vain.

A woman who always smiles. And can be very scary if you drive her mad. Selalu percaya kepada prinsip, Execution Is King. Sedang obses ‘bikin’ badan sebab tiada yang lebih menggembirakan setiap wanita bila mereka tampil sihat dan ONS. Lepas dah cantik, inilah masanya ‘tayang’ dengan menggembara. Mahu terbang sebanyak negara yang mungkin kerana… life is an adventure! I agree to live life like there’s no tomorrow.

Editor