13 Fitness Apps Terbaik Untuk Sesi Senaman Yang Lebih Mudah Dan Fun

13 Fitness Apps Terbaik Untuk Sesi Senaman Yang Lebih Mudah Dan Fun

Tidak mahu membazir duit untuk keahlian gim atau lebih suka bersenam tanpa jurulatih peribadi? Jangan risau kerana telefon pintar kamu boleh membantu dengan aplikasi terbaik!

Foto: Shutterstock.com

7 of 13
Use your ← → (arrow) keys to browse

7. Jika kamu mahu senaman yang pelbagai:

Studio Tone It Up

Aplikasi daripada jurulatih Instagram-famous Tone It Up, Karena Dawn dan Katrina Scott. Ia menawarkan lebih kepada mood yang fresh dengan cara bersenam GIF-Based setiap hari – secara percuma! Kamu juga boleh menjadi ahli Studio dan ditawarkan video senaman, yoga, kickboxing, cardio, toning, kettlebell, dan strength-training. Ada juga features baru yang boleh disertai melalui telefon bimbit iaitu kelas live-streaming setiap minggu.

Suka mengembara, cuba resipi baru, buat cross-stitch, masuk muzium – tapi kebanyakannya sempat buat dalam fikiran saja sebab susahnya nak cari masa terluang! Lebih suka memerhati daripada bercakap (penat kan cakap banyak?) dan sangat menghargai seni. Cara jadi wanita bahagia? Jangan peduli apa kata orang. Jika tak penting, masuk telinga kanan keluar telinga kiri. Jangan biar ia mengganggu emosi dan minda kamu.

Sub-Editor