10 Seks Epik Kena Cuba - Page 2 of 4 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

10 Seks Epik Kena Cuba

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

1) STRIP HIM, PERLAHAN. Mulakan dengan membuka butang seluar. Jika dia ‘sibuk’ nak bantu, pegang tangannya dan letakkan ke tepi sebagai petanda kamu nak suami duduk diam. Perlahan-lahan teruskan dengan pakaiannya yang lain, sambil mencium kulitnya bila terdedah.

2) CAIRKANNYA… Dari awal ke akhir, berikan dia lebih kepuasan dengan sekali-sekala berhenti untuk memberikan suami seks oral.

Foto: GQ Magazine

3) ‘SERANG’ SEWAKTU MANDI. Sertainya bila suami sedang bersiap untuk ke tempat kerja, berdiri di belakangnya, penuhkan tangan dengan sabun dan gosok bahagian depannya. Ehem…

4) TUKAR LOKASI. Bawa suami ke tempat yang belum kamu cuba dalam rumah kalian… dan mulakan dengan cumbuan yang mendalam sambil meramas punggungnya, menunjukkan kamu mahukannya right there, right now.

Kalau tak kenal nampak macam sombong, tapi bila dah kenal rupanya ‘gila-gila’ dan kaki sakat orang. A social butterfly in the concrete jungle that is Kuala Lumpur. Mudah bergaul dan sukakan cabaran serta hargai perbualan mendalam. Curious most of the time, sexy always. Put my best foot forward and is a perfect cocktail of Carrie and Samantha.

Love Expert