10 Pupur Wajah Yang Akan Buat Kulitmu 'Gembira'

10 Pupur Wajah Yang Akan Buat Kulitmu ‘Gembira’

Kulit kita boleh memanfaatkan setiap satu daripada pupur di sini untuk apa jua situasi!

Setiap kali selepas berpupur kita rasa seperti telah memberikan yang terbaik untuk kulit. kan? That's how good masks are! Dan jika kamu belum cuba, Cosmo tampilkan kegemaran kami dan juga yang baru di sini!

6 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

8. Kiehl’s Instant Renewal Concentrate Mask, RM150 (4 keping) (edisi terhad)

Diilhamkan oleh permintaan pelanggan untuk sheet mask yang sesuai dengan semua bentuk wajah dan membolehkan aplikasi yang tak merenyahkan, yang ini hadir dengan dua kepingan berbeza untuk bahagian atas dan bawah wajah dan muat kemas pada apa jua bentuk wajah sambil memastikan penyerapan bahan kandungan yang optimum. Untuk pengalaman aplikasi yang lebih baik, topeng ini mempunyai teknologi hidrogel-bioselulosa yang unik-tidak meleleh, dan cepat meresap. Copaiba Resin Oil melegakan kulit dan memberikan aroma segar kayu-kayuan. Pracaxi Oil kaya dengan asid lemak meninggalkan kulit lembap, licin dan halus. Andiroba Oil memperkukuhkan rintangan kulit dari masa ke semasa.

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru