10 Pupur Wajah Yang Akan Buat Kulitmu 'Gembira'

10 Pupur Wajah Yang Akan Buat Kulitmu ‘Gembira’

Kulit kita boleh memanfaatkan setiap satu daripada pupur di sini untuk apa jua situasi!

Setiap kali selepas berpupur kita rasa seperti telah memberikan yang terbaik untuk kulit. kan? That's how good masks are! Dan jika kamu belum cuba, Cosmo tampilkan kegemaran kami dan juga yang baru di sini!

5 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse

7. Erborian Spray-To-Mask (di pasaran April 2018)

Menariknya produk ini kamu semburkan saja pada kulit dan ia akan membentuk lapisan seperti pupur hidrogel untuk mengunci lembapan dan memberi kesegaran kepada kulit yang lesu dengan kandungan bahan aktif. Diperkaya dengan White Ginseng Complex, ia melawan tanda-tanda penuaan, meningkatkan keserian kulit dan membangkitkan kulit yang lesu. Sembur dan biarkan lima hingga 10 minit sebelum dibersihkan. Ia juga berfungsi sebagai toner.

Pertama kali berjumpa orang akan ingat saya garang (memang pun!) dan sombong (langsung tak!)… Tapi bila buka mulut, semua ‘hancur’. Beauty is my passion but I keep me natural most of the time. Menyanyi dalam kereta adalah terapi saya. I love music and travelling, jadi sila ajak saya jalan-jalan. Jangan serabutkan otak dengan perkara negatif, belajar untuk ‘let it gooo, let it gooo…’, kamu akan menjadi seorang yang lebih bahagia.

Beauty Guru