10 Momen PANAS Dan TERBAIK Yang Diperkatakan Di AJL 32

10 Momen Panas Dan Terbaik Yang Diperkatakan Di AJL 32

Bezanya apabila kamu menonton Anugerah Juara Lagu di rumah dan di arena ialah pemandangan 360 darjahnya. Penonton yang hadir lebih merasai kehangatan AJL apatah lagi setiap sudut tidak boleh dirakam oleh lensa kamera untuk tatapan di televisyen.

Boleh dikatakan stadium Arena Axiata, Bukit Jalil, sesak dengan lautan peminat hiburan muzik tempatan. Anugerah Juara Lagu juga bukan saja menjadi tempat pemuzik dan penghibur tempatan berkumpul, ia juga adalah platform untuk menyaksikan kualiti muzik tempatan setiap tahun. Cosmo senaraikan momen panas, terbaik dan paling dinantikan sepanjang acara AJL 32 berlangsung malam semalam.

8 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

#AJL32 | Juara | Hael Husaini

make action GIFs like this at MakeaGif

Penyanyi Pematah Hati, Nabila Razali dikecam di laman sosial apabila dia dilihat menangis teruk ketika Hael diumumkan sebagai Juara. Malah ada yang berpendapat Nabila dan Hael mempunyai hubungan istimewa dan Nabila tumpang terharu dengan kemenangan itu. Tak kurang juga yang berpendapat Nabila hanya mahukan perhatian.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness