10 Momen PANAS Dan TERBAIK Yang Diperkatakan Di AJL 32

10 Momen Panas Dan Terbaik Yang Diperkatakan Di AJL 32

Bezanya apabila kamu menonton Anugerah Juara Lagu di rumah dan di arena ialah pemandangan 360 darjahnya. Penonton yang hadir lebih merasai kehangatan AJL apatah lagi setiap sudut tidak boleh dirakam oleh lensa kamera untuk tatapan di televisyen.

Boleh dikatakan stadium Arena Axiata, Bukit Jalil, sesak dengan lautan peminat hiburan muzik tempatan. Anugerah Juara Lagu juga bukan saja menjadi tempat pemuzik dan penghibur tempatan berkumpul, ia juga adalah platform untuk menyaksikan kualiti muzik tempatan setiap tahun. Cosmo senaraikan momen panas, terbaik dan paling dinantikan sepanjang acara AJL 32 berlangsung malam semalam.

6 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

View this post on Instagram

Iqram buat kejutan naik stage menari bersama @haelhusaini #AJL32 #KoolFMLiveUpdate

A post shared by Kool FM (@koolfmmy) on

Iqram Dinzly memang raja segala perhatian! Kehadirannya di belakang pentas bersama Zulin Aziz menggamatkan keadaan. Mungkin Iqram seronok apabila menerima perhatian kerana elemen seperti itu memang boleh meraih publisiti apatah lagi AJL 32 kali ini sedikit hambar. Iqram juga dikatakan membuat live di IG dan menari ketika Hael menyanyikan semula lagu Jampi selepas dinobatkan sebagai Juara AJL.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness