10 Momen PANAS Dan TERBAIK Yang Diperkatakan Di AJL 32

10 Momen Panas Dan Terbaik Yang Diperkatakan Di AJL 32

Bezanya apabila kamu menonton Anugerah Juara Lagu di rumah dan di arena ialah pemandangan 360 darjahnya. Penonton yang hadir lebih merasai kehangatan AJL apatah lagi setiap sudut tidak boleh dirakam oleh lensa kamera untuk tatapan di televisyen.

Boleh dikatakan stadium Arena Axiata, Bukit Jalil, sesak dengan lautan peminat hiburan muzik tempatan. Anugerah Juara Lagu juga bukan saja menjadi tempat pemuzik dan penghibur tempatan berkumpul, ia juga adalah platform untuk menyaksikan kualiti muzik tempatan setiap tahun. Cosmo senaraikan momen panas, terbaik dan paling dinantikan sepanjang acara AJL 32 berlangsung malam semalam.

Prev1 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Sherry Al Hadad dan Alif Satar menjadi antara penyeri AJL 32. Gabungan mereka sebagai hos malam itu bukan saja sempurna, malah tiada unsur jenaka yang keterlaluan dan terkawal. Kebanyakan penonton juga bersetuju jika mereka berdua dikekalkan sebagai hos tahun depan. Trend melantik pelawak sebagai hos acara agak menjengkelkan apabila kadangkala terlalu melalut dan merapu, tetapi Alif dan Sherry tidak terlalu ‘trying so hard’ tetapi menghiburkan.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness