10 Fakta Mengenai Fyre Festival - Kendall Jenner, Bella Hadid dan Hailey Bieber Didakwa Bersubahat! - Page 5 of 10 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

10 Fakta Mengenai Fyre Festival – Kendall Jenner, Bella Hadid dan Hailey Bieber Didakwa Bersubahat!

Bayangkan kamu dijanjikan bulan dan bintang, menghadiri festival paling cool dan mewah di dunia yang dihadiri oleh ramai selebriti popular Hollywood.

Ternyata Fyre Festival adalah satu penipuan dan berjaya menipu lebih ribuan mangsa seluruh dunia. Cosmo senaraikan 10 fakta mengenai kontroversi Fyre Festival ini dan siapakah dalang disebalik skim penipuan paling hebat ini?

5 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Tetapi apabila tiba pada hari festival itu berlangsung, apa yang dijanjikan seperti dalam video promo bagaikan “jauh api dari panggang”! Tetamu hilang arah dan tiada selebrtiti kelihatan di parti itu. Malah penganjur juga tidak berada disana dan kesemua persembahan pentas dibatalkan. Khemah mewah dan makanan kelas pertama seperti yang dijanjikan tidak wujud! 

Sebaliknya hanya khemah murah dan sandwich keju serta pentas 
persembahan yang ringkas.

Processed with VSCO with a1 preset

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness