10 Fakta Mengenai Fyre Festival - Kendall Jenner, Bella Hadid dan Hailey Bieber Didakwa Bersubahat! - Page 4 of 10 - Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia
Cosmopolitan - Majalah Paling Laris Di Dunia

10 Fakta Mengenai Fyre Festival – Kendall Jenner, Bella Hadid dan Hailey Bieber Didakwa Bersubahat!

Bayangkan kamu dijanjikan bulan dan bintang, menghadiri festival paling cool dan mewah di dunia yang dihadiri oleh ramai selebriti popular Hollywood.

Ternyata Fyre Festival adalah satu penipuan dan berjaya menipu lebih ribuan mangsa seluruh dunia. Cosmo senaraikan 10 fakta mengenai kontroversi Fyre Festival ini dan siapakah dalang disebalik skim penipuan paling hebat ini?

4 of 10
Use your ← → (arrow) keys to browse

Beberapa supermodel terkenal dan selebriti Hollywood mempromosikan Fyre Festival di Instagram termasuk Kendall Jenner, Bella Hadid, Hailey Bieber, Chanel Iman, Emily Ratajkowski dan ramai lagi. Promosi yang dilakukan berjaya menarik ribuan kaki parti membeli tiket Fyre Festival.

Fun, wacky and digital junkie. Kalau kamu suka melancong, I am the best travel buddy you will ever meet. Saya menulis semua topik tetapi hiburan dan muzik ialah forte saya. Tiga benda yang buatkan saya gembira – laut, katil yang empuk dan mashed potato.

Randomness